Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Κυριακή 18 Αυγούστου 2013


Κάποιες φορές αναλωνόμαστε ως φίλαθλοι στο να αναλύουμε την προϊστορία ορισμένων ποδοσφαιρικών συναντήσεων. Κάτι που δεν είναι (κατ' ανάγκη) κακό. Λέμε πχ πως η Χ ομάδα είναι καταδικασμένη να ηττηθεί από την Ψ ομάδα γιατί δεν έχει φέρει ποτέ ένα θετικό αποτέλεσμα στους μεταξύ τους αγώνες.
Το παιχνίδι της Τούμπας είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια. Όπου η φιλοξενούμενη Ξάνθη "δυσκολεύει παραδοσιακά" τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ. Ενίοτε παίρνει και αποτελέσματα.
Το σημερινό παιχνίδι δείχνει για ποιόν λόγο ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούμε σαν "μπούσουλα" την προϊστορία...
Γιατί, δυστυχώς, η προϊστορία δέν παίζει μπάλα. Δέν φορά φανέλα, δέν σουτάρει, δέν σκοράρει, δέν αμύνεται... Η προϊστορία δέν μπορεί να εξηγήσει επιθετικές ή αμυντικές τακτικές. Ούτε για ποιόν λόγο αυτές υπάρχουν ή δέν υφίστανται.
Η προϊστορία δέν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο η Ξάνθη παρατάχθηκε στην Τούμπα (για ακόμα ένα παιχνίδι) χωρίς καθαρό επιθετικό. Δέν μπορεί να γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε 25' για να μας "διαβάσει" και μετά να κάνει πάρτι...
Η Ξάνθη σήμερα δέν έπεισε ούτε τον εαυτό της πως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι απο το μάτς.
Η Ξάνθη του πρωινού της 17ης Αυγούστου του 2013 του: "έχει ένα πανέτοιμο ρόστερ" μετατράπηκε σε: "μαριονέττες στο να κάνει ο ΠΑΟΚ ένα show"...
Είναι μόνο η αρχή. Υπομονή. Κρατάω αυτό που πέρασε στο facebook ο Μάκης Τζάτζος...

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -