Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Σάββατο 17 Αυγούστου 2013



Εντάξει...
Τα ίδια λέμε και ξαναλέμε κάθε χρόνο.
Πρεμιέρα στην Greek Superleague (τρομάρα μας), εν μέσω ύφεσης, με τις εφημερίδες να επιμένουν για τους παικταράδες που ήρθαν και θα οργώσουν τα γήπεδά μας και τον Γιάννη Μόραλη (αυτός ντέ, ο πρόεδρος της λίγκας) να προτρέπει τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο για να στηρίξουν τα... ελληνικά προϊόντα... (διαβάστε εδώ γιατί)
Για άλλη μια φορά, θα μιλήσουμε για τις "απάνθρωπες συνθήκες", για την παραλία που διάλεξαν οι περισσότεροι και πάει λέγοντας.
Στο ζουμί, ξεκινά ένα πρωτάθλημα που τον νικητή του (εκτός πάρα πολύ συγκλονιστικού απροόπτου) τον γνωρίζουμε, το οποίο για να αποκτήσει ένα κάποιο ενδιαφέρον θα πρέπει να έχει ένα "αντίπαλο δέος". Με αυτό το αντίπαλο δέος ξεκινά αύριο τις υποχρεώσεις της η Ξάνθη. Ένα δέος που (φοβάμαι) θα σπρωχθεί (είτε το αξίζει είτε όχι) απλά και μόνο για να υπάρξει πρωτάθλημα...
Αύριο, ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ του αρκετά υψηλού μπάτζετ, θα κοντραριστεί (;) με την Ευρωπαία Ξάνθη. Σε ένα παιχνίδι όπου ο υδράργυρος θα δείχνει 30 και κάτι και στην Τούμπα θα φυσάει ένα απαλό νοτιαδάκι. Ιδανικές συνθήκες για μια παγωμένη μπύρα. Όχι για ποδόσφαιρο ή, έστω, για μπάλα...
Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Νέτσιντ οι εκλεκτοί του Στέφενς.
Τσέμα, Κυριακίδης, Γκοχουρί, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μπαρέττας, Τριάδης, Φλίσκας, Κάλβο, Μαρίν, Σολάρι και Ράνος οι εκλεκτοί του Καραγεωργίου.
Να ευχηθώ καλή αρχή; Ή καλές βουτιές;

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -