Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Κυριακή 3 Απριλίου 2011


Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρίσκει δίκαιο νικητή τον Ολυμπιακό Βόλου.
89' Βρισκόμαστε λίγο πριν απο τις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Ο Τσουμάνης πέρασε στη θέση του Τζάγκι και ο Ροντρίγκεζ στη θέση του Μάρτιν.
84' Το 3-0 δείχνει να είναι η φυσική εξέλιξη για το παιχνίδι, γκόλ που φέρει τη σφραγίδα του πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, του Ούμπιδες. Απο άλλη μια σέντρα του ο Τόμας με κεφαλιά νικά τον Γκσπούρνινγκ.
80' Η Ξάνθη έχει εγκαταλείψει το παιχνίδι. Ο Βόλος πολύ πιο ποιοτικός έχει επιβάλει πλήρως το παιχνίδι του.
75' Δοκάρι για τον Βόλο. Ο Σανκαρέ πάσαρε στον Ακόστα και αυτός σημάδεψε το δοκάρι.
73' Αλλαγή για τον Βόλο ο Ακόστα πέρασε στη θέση του Μπρέσκα. Στο ίδιο λεπτό ο Σουάνης πέρασε στη θέση του Βασιλακάκη.
70' Με το δεύτερο γκόλ που πέτυχε ο Βόλος φαίνεται να "κλειδώνει" τον άσσο. Σε συνδιασμό και με τα άλλα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, οι Βολιώτες πηγαίνουν φούλ για πλέι οφ.
65' Γκόλ για τον Βόλο. Ο Ούμπιδες πάσαρε στον Σολάκη που πλάσαρε τον Γκσπούρνινγκ.
60' Διπλή χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη με Μαρσελίνιο και Καζάκη με τον Γιακούποβιτς να αποκρούει ισάριθμες φορές. Κίτρινή κάρτα στον Κιντάνα.
60' Το παιχνίδι κινείται στα πλαίσια του πρώτο δεκαλέπτου του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βόλος έχει επιβάλει το ρυθμό του και οι Ούμπιδες και Μαρτιν αποτελούν απειλή για τον Γκσπούρνινγκ.
56' Αλλαγή για την Ξάνθη, στη θέση του Μπόατενγκ ο Μάνδαλος.
52' Πολύ καλή ευκαιρία για τον Βόλο με τον Ούμπιδες να σουτάρει και να αποκρούει ο Γκσπούρνινγκ. Όλα αυτά ενω το παιχνίδι δεν παρουσίαζε κανένα ενδιαφέρον με το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο.
46' Σέντρα στο Β' ημίχρονο.
Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Β' ημιχρόνου.

45+3 Τέλος Α' μέρους.
45+ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Σταθάκη να σημαδεύει το δοκάρι του Γιακούποβιτς έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ απο τον Μαρσελίνιο και κεφαλιά του Βάλλα. 
45' Βρισκόμαστε στις καθυστερήσεις του Α' μέρους.
40' Κίτρινη κάρτα στον Ζαραδούκα του Βόλου.
39' Κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον Μπόατενγκ.
33' Γκόλ για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Σανκαρέ να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά έπειτα απο εκτέλεση του Ούμπιδες.
29' Η Ξάνθη έχει ισορροπήσει το παιχνίδι και δημιουργεί πλέον και ευκαιρίες.
26' Πολύ καλή ευκαιρία του Μαρσελίνιο ο οποίος αμαρκάριστος έπιασε σούτ έξω απο τη μεγάλη περιοχή που πέρασε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Βόλου.
23' Πρώτη καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Τζάγκι να μην μπορεί να σκοράρει κόντρα στον Γιακούποβιτς.
22' Διαμαρτυρίες για ανατροπή του Μαρσελίνιο.
19' Κίτρινη κάρτα στον Βασιλακάκη για επικίνδυνη προβολή στον Γιακούποβιτς.
16' Πίεση διαρκείας στα καρέ της Ξάνθης και διαμαρτυρίες για ανατροπή του Σολάκη απο τον Βάλλα. Ο Τσινιάρης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
15' Άν θέλουμε να βρούμε διακριθέντες στα πρώτα 15' για τις δύο ομάδες τότε αυτοί είναι αναμφίβολα οι Ούμπιδες και Γκσπούρνινγκ.
10' Κυρίαρχος στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός Βόλου. Πολλά παράπονα απο τον Νίκο Παπαδόπουλο που φωνάζει στους παίκτες του να ανεβούν για να ισορροπήσουν το παιχνίδι.
9' Δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό σε διαφορετικές φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Πρώτα για τον Μπέρτο και έπειτα για τον Ρόκα.
7' Νέα σέντρα του Ούμπιδες απο δεξιά και νέα καλή ευκαιρία για τον Βόλο με την κεφαλιά του Μάρτιν να αποκρούεται απο τον Μίκα.
5' Σούτ του Μπρέσκα απο δεξιά μπλοκάρει με διπλή επέμβαση ο Γκσπούρνινγκ.
1' Σέντρα του Ούμπιδες απο δεξιά και κοντινό πλασέ στο πρώτο δοκάρι απο τον Μάρτιν βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Γκσπούρνινγκ.
Σέντρα στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 
Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιαπούκοβιτς, Ουμπίδες, Μητρόπουλος, Μαρτίν, Τομάς, Ζέλεσι, Σανκαρέ, Μπρέσκα, Ρόκας, Ζαραδούκας, Σολάκης

Skoda Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Βάλλας, Σταθάκης, Τζάγκι, Μπόατενγκ, Αντεφέμι, Καζάκης, Κιντάνα, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -