Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011


Το μήνυμα ελήφθη. Δέν λέω, όνειρό μας είναι τόσα χρόνια να δούμε παιδιά απο τις ακαδημίες μας να αναδεικνύονται και να πρωταγωνιστούν στην ομάδα μας. Βλέπετε, λίγο εως πολύ είμαστε (οι περισσότεροι απο εμάς) κολλημένοι με τον ρομαντισμό του παρελθόντος. Ή έστω, με ένα κομμάτι του.
Μας αρέσει η επιβράβευση όσων προσπαθούν. Με ένα νέο συμβόλαιο, μια αύξηση στις απολαβές, μια ανακοίνωση στήριξης... Κάτι βρε αδερφέ!
Μας αρέσει να έχουμε ινδάλματα, πρότυπα, ηγέτες και σημαίες. Σε πείσμα των καιρών που μιλούν για την υποστολή τους.
Τα ρεπορτάζ μιλούν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας απο τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Για προχωρημένες συζητήσεις, για συμφωνία των δύο ανδρών (ο έτερος είναι φυσικά ο μεγαλομέτοχος) και για τις πρώτες ενέργειες και στόχους εν' όψη της νεας σεζόν.
Κίνηση μάτ Χρηστάρα!
Δικό μας παιδί, με εμπειρία στο εξωτερικό και με λαμπρή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Λαρισαίοι και Ηρακληδείς πίνουν νερό στο όνομά του. 
Για τον Παπαδόπουλο; Αν πράγματι ισχύουν τα όσα γράφονται και ο Νικόλας δεν έχει δεχτεί το ρόλο του... κομπάρσου, τότε κερδίζει για άλλη μια φορά πόντους στα μάτια μου. Φαντάζομαι και στα μάτια πολλών ακόμα. Και συμπτωματικά είναι ο δεύτερος Νικόλας που το καταφέρνει τα τελευταία χρόνια.
Άν αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά και η επιβράβευση στις προσπάθειες του προσώπου της χρονιάς για την ομάδα μας, τότε απλά η σοβαρότητά μας έχει πάει περίπατο... 
Κολυμπάμε για άλλη μια σεζόν στα ρηχά αδέρφια. 'Οπως κάνουμε χρόνια τώρα. Φοβόμαστε να ανοιχτούμε εκεί που δεν πατάμε. 
Το θέμα είναι πως ακόμα και στα ρηχά μπορείς να πνιγείς...

{ 6 σχόλια... read them below or Comment }

  1. Δάσκαλος, αλλά όχι ο Ηλίας!24 Μαρτίου 2011 στις 10:05 μ.μ.

    Η ηθική μάλλον απουσιάζει από τα Πηγάδια. Βιάζονται τόσο που δεν περιμένουν ούτε το πρωτάθλημα να λήξει... Το μήνυμα που μας δίνουν ένα και μοναδικό: Χαχόλια, σας έχουμε γραμμένους! Μια ελπίδα μας απέμεινε: Να βγει ο Ουζουνίδης και να δηλώσει ότι και ο παρολίγον Τσέχος προπονητής: Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει προπονητή. Σε απλά Ελληνικά: Πανόπουλε, δεν αλλάζεις αυτόν που σε έσωσε (Γιατί πρώτιστα ο Πανόπουλος σώθηκε με το υπάρχουν υλικό και τις συνθήκες πρωταθλήματος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απολυτο ξενερωμα..ποιος ουζουνιδης..ελεος....απλα η κοροιδια του κυριου πανοπουλα...συνεχιζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλος ο παπ αλλα λιγος ητανε τελευταια...αυτες οι εμμονες του με τους ανυπαρκτους σα το ποι,φλισκα ,κωστουλα, βαλλα, σουανη...φτανει αντε να παει στο καλο να δουμε και κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυρ-Χρηστο, 500 διαρκειας θα πουλησεις του χρονου...δεν εισαι για παραπανω με τα καραγκιοζιλικια σου.
    ουστ απο την πολη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δάσκαλε σωστός...Ο μεγάλος διώχνει τον προπονητή που εκτός από βαθμούς κοίταξε να παίξει και λίγο μπαλίτσα και να προσφέρει θέαμα.Και για δεύτερη φορά μετά τον Μπέρανεκ τον αδειάζει ενώ ακόμη έχουμε 3 αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα.Αλλά έτσι είναι.Προπονητή που στήριξε ο κόσμος γιατί να τον κρατήσει?Πώς θα (απο)δείξει τη δύναμή του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς τρώμε τα σωθικά μας κι αυτοί αρέσκονται να κάνουν ασκήσεις ''επι χάρτου΄΄. Απομένει και η επιστροφή Γκουτζίδη για να ολοκληρωθεί ο ιστός... Τους συνδέει κουμπαριά! Μα πάνω από όλα η αυστηρή λιτότητα και ο πειραματισμός του μέγιστου, παμμέγιστου ''περίεργου΄΄ μεγαλοπαράγοντα. Αχ! καυμένε Παπαδόπουλε...(Κατά το γνωστό λαϊκό άσμα ΄΄καυμένε Αθανόσουλε...)
    Πέρα από την ειρωνική διάθεση, όλοι μας ευχόμαστε στο Νίκο Παπαδόπουλο να συνεχίσει την πορεία του και να θυμάται ότι στην πόλη αυτή έχει μόνο φίλους. Κι όλα αυτά με δεδομένη την επιλογή Μ.Ο. στην ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -