Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Το να γράφεις για την έναρξη μιας ποδοσφαιρικής σεζόν είναι, σχεδόν πάντα, κάτι δύσκολο. Απο τη φύση του. Μια πρεμιέρα είναι πάντα μια πρεμιέρα. Με τις ιδιαιτερότητές της, με τις γκρίνιες που ακούγονται αριστερά και δεξιά, με την πιθανότητα να γράψεις μια πατάτα για την οποία μπορεί να μετανιώσεις στη  συνέχεια της σεζόν...
Στο τέλος της περυσινής σεζόν (23/4) είχα γράψει για το ξεκίνημα της νέας πως "Το πιθανότερο είναι να δούμε σκηνικά δεκαετίας '80. Με περιπλανώμενους, λεγεωνάριους και κάθε καρυδιάς καρύδι ποδοσφαιριστές απο τη μαύρη ήπειρο και άλλες ποδοσφαιρικά "ανεπτυγμένες" χώρες..."
Χαίρομαι που έπεσα έξω. Πραγματικά. Είχα εκφράσει ένα προσωπικό "πιστεύω" να μπορούσαμε να δούμε Έλληνες ποδοσφαιριστές σε αυτό το low budget πρωτάθλημα. Τα ρόστερ των ομάδων (ελέω κρίσης) χτίστηκαν τελικά με πιτσιρικάδες. Απο αυτούς που κυκλοφορούσαν σωρό στα γήπεδα της χώρας αλλά κανείς δεν έβλεπε.
Στην έναρξη της σεζόν μόλις 113 ποδοσφαιριστές απο τους 435 που συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι ξένοι. Μόνο και μόνο γι αυτόν τον λόγο θα παρακολουθήσω τη φετινή διοργάνωση. Γιατι θα αντικατοπτρίζει ΑΠΟΛΥΤΑ την ελληνική πραγματικότητα. Το μέλλον μας.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -