Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Τρίτη 29 Μαΐου 2012


Μπορεί να κοιτάζει (πονηρά) πρός τον Τσίπρα, αλλα επιτέλους ήρθε στη θέση του!
Είναι απο αυτά τα απλά πράγματα που μας έλειψαν ποδοσφαιρικά τα τελευταία χρόνια...
Απο τα αυτονόητα για φίλους των άλλων ομάδων που στην Ξάνθη τα βλέπαμε αλλιώς.
Σαν να έλεγες σε κάποιον γαύρο πως ο δαφνοστεφανωμένος θα έδινε τη θέση του σε κάτι άλλο, ή πως το τριφύλλι θα γινόταν δίχτυα μιας εστίας. Πως η ΑΕΚ θα έβαζε στο στήθος των παικτών της ένα σπασμένο δοκάρι και ο Άρης θα άλλαζε τον θεό του πολέμου με τον Ποσειδώνα...
Ο Αβδηρίτης φιλόσοφος, ο πατέρας της ατομικής θεωρίας, το επι σειρά ετών απο το 1967 έμβλημα αυτής της ομάδας ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ! Συνεχίζει να έχει παρέα αλλα τουλάχιστον ξεχωρίζει. Δίνει ξανά μια ταυτότητα σε αυτή την ομάδα και επιτέλους έχει και εμφανή "πινελιά" την χρονιά ίδρυσης της.
Με την ελπίδα να συνοδευτεί και απο άλλες θετικές κινήσεις (γιατι πολύ "βάζω τα χεράκια μου και βγάζω τα ματάκια μου" έπαιξε τελευταία) περιμένουμε να μας φέρει γούρι απο εδω και πέρα!

Υ.Γ: Ο υπολογιστής μου χρειαζόταν -επειγόντως- ένα νέο wallpaper... Αναμένουμε με αγωνία τις όποιες δημιουργίες!

{ 2 σχόλια... read them below or Comment }

  1. Για μένα, το μόνο αρνητικό στο νέο σήμα ειναι εκείνη η μπαλίτσα στα δεξειά! Βάλε μια ελληνική σημαιούλα, ρε παιδί μου, αν πρέπει να βάλεις κάτι!

    Απ' ότι φαίνεται η ομάδα του χρόνου θα έχει αρκετούς Έλληνες πιτσιρικάδες. Το προτιμώ κι ας βγει η χρονιά με άγχος μέχρι το τέλος. Από το να παίζουν κάτι Ουεντραόγκο και Μπεκαμένγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω, πάλι, θα προτιμούσα τον νομό Ξάνθης αντι της μπάλας...
    Ποδοσφαιρική ανόνυμη εταιρία είναι, ποδόσφαιρο θα παίζει... όχι μπάσκετ! Αντίθετα, σημαντικότερη, πλέον είναι η προβολή του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -