Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Γνωρίζοντας πως τηλεοπτική κάλυψη δέν υπήρχε αλλά και οτι το κρατικό ραδιόφωνο συμμετείχε και αυτό στην απεργία της ΕΡΤ, κατέφυγα στη λύση του Sport  FM για να ενημερωθώ για τα τεκταινόμενα στο σημερινό παιχνίδι.
Αγωνία δεν υπήρχε. Για κανένα λόγο. Όλα είναι μέρος μιας συνήθειας πια... Μεσοβδόμαδης, Σαββατιάτικης, Κυριακάτικης; Εξαρτάται απο την ημέρα διεξαγωγής του εκάστοτε αγώνα...
Είχα μια υποψία σήμερα. Όχι για το αποτέλεσμα του αγώνα... Έχω την αίσθηση πως αυτό το πρωτάθλημα θα τελειώσει (όταν με το καλό τελειώσει) όπως ξεκίνησε. Στα δικαστήρια, σε γραφεία, σε υπουργεία και στα τηλεοπτικά παράθυρα.
Περίμενα την αντίδραση των θεατών του παιχνιδιού. Ο Νεκτάριος στην περιγραφή του προσπάθησε να το καλύψει ή (για να το πω πιο όμορφα) να το διανθίσει με χιούμορ, αυτό που πέρναγε μέσα απο τα μικρόφωνο του. Αυτό που σχολιάστηκε απο το στούντιο του σταθμού. Τις ιαχές υπέρ του Εργοτέλη. Θυμήθηκα εκείνη την ποδοσφαιρική παρωδία κόντρα στον Ηρακλή πρίν απο λίγα χρόνια και μελαγχόλησα. 
Είχα δει νωρίτερα κι εκείνο το 4-4 στο νησί της Γιουνάϊτεντ με την Έβερτον...
Πολύ θέλει ο άνθρωπος για να ξενερώσει;

Τελείως;

Του χρόνου πάλι. Απο μεγαλύτερη απόσταση πια. Αποστασιοποιημένος.
Σε ένα πρωτάθλημα που θα χαρακτηρίζεται απο νηστεία... Σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο θέαμα.
Με μία παράκληση που δεν θα ακουστεί απο κανέναν...
Είναι η μεγάλη ευκαιρία του ποδοσφαίρου μας να αναδείξει Έλληνες ποδοσφαιριστές. Άς το κάνουμε έστω και τώρα. Δυστυχώς το θέλω αλλα δεν πιστεύω πως θα το δώ...
Το πιθανότερο είναι να δούμε σκηνικά δεκαετίας '80. Με περιπλανόμενους, λεγεωνάριους και κάθε καρυδιάς καρύδι ποδοσφαιριστές απο τη μαύρη ήπειρο και άλλες ποδοσφαιρικά "ανεπτυγμένες" χώρες...

{ 3 σχόλια... read them below or Comment }

  1. Το τραγικό είναι ότι μέσα σε 2 μήνες κατάφεραν να μας ξενερώσουν για μια ζωη... Πολύ δύσκολα θα ξαναπατήσουν κάποιοι στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαθηκαν πολλα διαρκειας για τη νεα σαιζον...ας προσεχαν οι ιδιοκτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Marinos kanei ton dyskolo. O Pantopoulos den anhsyxei. H mish omada 8a thn kanei logo perikopwn. Ta misa diarkeias 8a thn kanoyn alloi logo xrhmatwn kai alloi logo oson eginan sth sezon. Telika to podosfairo sthn palh mas ginetai san to golf... Spor gia ligous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -