Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο Λεβαδειακός είχε στο μυαλό του (πρίν απο την αναμέτρησή μας) το ματς με την Ξάνθη. Ένα μάτς που θα του εξασφάλιζε (όπως και έγινε) την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Πανιώνιος ξεκινά την προετοιμασία του με το μυαλό στην Ξάνθη. Σε ένα μάτς που (άν το κερδίσει) του εξασφαλίζει την κατηγορία...
Θα ήθελα να μάθω που ακριβώς ταξιδεύει το δικό μας μυαλό... 
Και σε τι ύψος...
Έτσι απλά...

{ 15 σχόλια... read them below or Comment }

  1. Εμείς ή ο Τέλης; Γιατι απο τον Νιόνιο θα φάμε μια βουρτσα να με το συμπαθειο...
    Α, ρε σουπερ κλικα που εχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιο μυαλο πασα'μ?? ειδες πουθενα μυαλο, εκει στα Πηγαδια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια στιγμή να τσεκάρω τη βαθμολογία...
    Χρήστο, you are a check machine...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μαγκακια να ρωτησω κατι,οχι οτι με καιει κι ολας γιατι δεν ειμαι απο εκει πανω,απλη περιεργεια.Αμα φυγει ο Πανοπουλος που γκρινιαζετε συνεχεια, εχετε υπ οψιν σας που θα φτασετε?Καλως κακος λιγο πολυ ριχνει τα λεφτα του ο τυπος.Σε τετοια εποχη αν τα βροντhξει ποιος θα σας παρει που δεν υπαρχει μια,οι Ξανθη funs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαγκίτη κυρ-Χρηστο, εμείς είμαστε ΑΟΞαρα και στη Γ' εθνική..δεν είναι εταιρία μας.. ήμασταν πολύ πριν απο σένα.

      εσυ να δούμε με τι θα ασχολείσαι, εκτός από το κυνήγι, όταν με το καλό, φύγεις από τα Πηγάδια.

      Διαγραφή
  5. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΥΡ ΧΡΗΣΤΟΣ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΜΑΓΚΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περίεργε σας θυμίζει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαγκακια το βιολι σας..πασο.Το πανοπουλο βλεπετε παντου.Παντος μακαρι να ειμουν,βλεπεις τωρα δεν εχω μια.Χα Χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλα λεφτα ριχνει, τι να σου πω. Πόσα έχει βγάλει δεν μας είπες. Θυμάσαι πόσα έπαιρνε τόσα χρόνια από μετεγγραφες. Πήγαν μήπως στην ομάδα αυτά, ή στα σαφάρια στο Καμερούν? Και μόλις μόλις σφάξαμε και την τελευταία παχιά αγελάδα που ήταν ο Ζουέλα, ξαφνικά άρχισαν τα προβλήματα στην ΠΑΕ. Τα φευγω, μενω, μενω αν πέσουμε, φευγω αν σωθούμε κλπ κλπ. Και προσωπική μου άποψη είναι ότι αν δεν υπήρχαν τα φράγκα απο Βλαχοδημοβασιλακάκηδες και καναδυο άλλα ταλεντάκια, θα την είχε ήδη κάνει. Αλλα πες μου πραγματικά, επειδη δεν έχω ακούσει όυτε εναν ως τωρα που να εχει την υπεραυθαίρετη άποψη αν-φυγει-ο-πανόπουλας-θα-πέσετε και να μου έχει δώσει έστω και ένα επιχείρημα για να την στηρίξει, τι άκριβως κάνει ο ιδιοκτήτης για την ομάδα? Την προστατεύει απο διαιτητικες σφαγές? Ρίχνει λεφτά? Την στελεχώνει για το μέλλον διοικητικά και οργανωτικά? (Αυτό κι αν ειναι ανέκδοτο). Την στελεχώνει με παίκτες? (Έχουμε φτάσει όλο το κέντρο μας φέτος να το κρατάει ο ευτυχώς ανεβασμένος Κώστας Φλίσκας, ο οποίος έχει αποδειχθεί ψυχάρα παρεπιπτόντως) Τι ακριβως κάνει για την ομάδα θέλω να μου πεις που θα μας λείψει τόσο ώστε να πέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βγηκε ο παπαγαλος να μας πουλησει προλογο....
    Αιντε ρε τσομπανη που εβαλες ADSL και στην στανη σου....
    Ναι ρε πασα μ' οι XanthiFans θα την παρουν την παε και θα φατε πορτα ολοι εσεις οι ''ανωνυμοι''
    ΠΑΠΑΓΑΛΕ Ε ΠΑΠΑΓΑΛΕ
    ΣΚΟΝΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι ρε τσοπανης ειμαι,προτευουσιανε εσυ.Μαγκια μου.Ολοι θελετε να βλεπετε φαντασματα αν ακουτε μια αλλη γνωμη.Εγω ανωνυμος ναι,εσυ πως σε ειπαμε??Α ναι δικηγορος του διαβολου.Ποτε γιορταζεις να σου στειλω λουλουδια.Ασε μας ρε μαγκα.
    Για τον πιο πανω φιλο,δεν ξερω τι κανει απλα ρωτω αν φυγει μετα τι,ποιος.Αυτο μονο,αν τα εχετε ζυγισει.Γιατι μπορει να θελετε να φυγει αλλα τι βλεπετε σαν λυση μετα.Και ειπα και στην αρχη,δεν ειμαι απο κει πανω και φυγει μεινει πεσετε η οχι δεν με νοιαζει.Απλη περιεργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γνωμη χωρις επιχειρήματα να την στηρίζουν, απλά δεν υπάρχει. Εγω σε ρώτησα απλά, τι προσφέρει ο πανόπουλας στην ομάδα εκτος από το να γεμίζει την τσέπη του και απάντηση δεν έχω πάρει. Αυτην την ερωτηση δεν έχει βρεθεί κανεις εως τώρα να μου την απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποτε σε μια κουβέντα με τον μεγαλομέτοχο είχε πει πως από το ποδόσφαιρο δεν είχε βγάλει φράγκο. Το ίδιο δήλωσε και δηλώνει ακόμα στα ΜΜΕ.
    Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα και του δίνω χιλιάδες δικιά. Στην Ελλάδα δεν βγάζεις λεφτά από το ποδόσφαιρο αυτό κάθε αυτό, εκτός αν είσαι ο Μαρινακης (κατ' επέκταση ο Ολυμπιακός) και αγωνίζεσαι στο CL...
    Αυτό που κανείς δεν έχει καταφέρει να αναλύσει και να αποδείξει με αποδείξεις είναι τα ωφέλη μέσω του ποδοσφαίρου από τις παράλληλες δραστηριότητές του. Το ξενοδοχείο, τις εγκαταστάσεις και (το σημαντικότερο) τη δωρεάν διαφήμιση των προϊόντων και υπηρεσιών των άλλων εταιριών τις οποίες διαχειρίζεται...
    Μονό τα χρήματα που γλυτώνει τόσα χρόνια από τις διαφημιστικές πινακίδες του αγωνιστικού χώρου αρκούν...
    Αυτή ακριβώς θα είναι η μεγαλύτερη οικονομική ζημία σε περίπτωσή που η ΠΑΕ πει αντίο στη λιγκα. Εκτός κι αν βρεθει άλλη υποψηφία προς αγορά και επενδύσεις εταιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εάν ο Χρήστος λέει πως δεν έχει βγάλει χρήμα απο το ποδόσφαιρο,ε,απλά νισάφι ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν αγοραζεις εναν παίκτη 20 χιλιάρικα, τον πουλας 1,5 εκατομμύριο απο τα οποία δίνεις μηδέν και τον αντικαθειστας με τον Κωστούλα και τον Βάλλα, τότε μπορει κάποιος να πει ότι έβγαλες κατι πιστευω.. Για να μην παω σε παλιοτερες εποχες, 350 εκατομμύρια ο Μπα στον Άρη και τον ξαναγοράζουμε την επόμενη χρονια 70. Μαγκια του, δε λεω. Αλλά όχι ότι δεν εχει βγάλει λεφτα απο την ομάδα. Οπιαδήποτε σύγκριση με άλλη ΠΑΕ είναι ανέφικτη, η Ξανθη πάντα εισπράττει και ποτέ δεν πληρώνει για μετεγγραφες. Και τα συμβόλαια των παικτών είναι και ήταν πάντα για γέλια. Ο Σίκωφ έπαιζε βασικό σεντερ μπακ με 3 χιλιάρικα συμβόλαιο και όταν ζήτησε πιο πολλά μπήκε για 2 χρόνια στο ψυγείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -