Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011


Στην πραγματικότητα τις έχουμε ξεπεράσει εδω και 3μήνες. 
Κάποια στιγμή (Ιούνιος 2010) αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε σαν τρόπο μέτρησης της επισκεψιμότητας του blog τον μετρητή της google... Χάσαμε κατ' αυτόν τον τρόπο το σύνολο των 30000 επισκεπτών που είχαμε απο τότε που πρωτολειτούργησε το blog.
Οι περισσότερες επισκέψεις μας (αυτονόητο ) προέρχονται απο την Ελλάδα. Έπονται οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Γερμανία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Τουρκία, η Ολλανδία, ο Καναδάς και η Νότια Κορέα (?;?)...
Ευχαριστούμε για τα link τους προς το blog μας τους XanthiFans (αν και μας έχουν συμπεριλάβει στα μπασκετικα site...  το blog xanthi-blogs, ευχαριστούμε όλους όσους μας έχουν επισκευθεί ως τώρα και ελπίζουμε να συνεχίσετε να το κάνετε για όσο θα υπάρχουμε (ή για όσο θα αντέχουμε ακόμα να το κάνουμε...).

{ 1 σχόλια... read them below or add one }

  1. ..με δωρεάν internet στα προπονητηρια των Πηγαδιων, θα γράφετε για πολλά χρόνια ακόμα, θα κάνετε Live αναμετάδοση, Live σχολιασμό των παιχνιδιών.

    Η ΠΑΕ Skoda, φροντίζει για όλα και για όλους.

    για να ευχαριστήσει τους ΑΟΞαρες που βρεθήκαν χθες στα καλαμπόκια, δίνει ταξίδι, με όλα τα έξοδα πληρωμένα στα φιλικά της Κύπρου..το καλύτερο μαύρισμα, κέρδισε το δώρο.
    ..στο αεροπλάνο δεν θα υπαρχει κάθισμα, αλλά πάγκος σαν αυτούς τους χθεσινούς, που έστησαν δίπλα στα καλαμπόκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -