Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011


Άν ανοίγατε μεχρι πριν απο λίγη ώρα το blog μας θα διαβάζατε την ανάρτηση με τίτλο "μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις" του Χρήστου. Αν δεν είστε παρατηρητικοί τύποι για να διαβάσετε την ημερομηνία τότε πιθανότατα θα σχηματίζατε την άποψη πως γράφτηκε για το χτεσινό παιχνίδι... Μάλιστα με λίγη καλή θέληση και την κατάλληλη αλλαγή στα ονόματα η συγκεκριμένη ανάρτηση θα μπορούσε να αναφέρεται, πράγματι, στο χτεσινό παιχνίδι.
Μονότερμα απο τον Ηρακλή το χτεσινό παιχνίδι. Άν θελήσουμε να το συμπτύξουμε (για να μην κουράζουμε) σε λίγες λέξεις τότε θα γράφαμε κάτι τέτοιο: Ηρακλής - Gspurning 1-1.
Τόσο απλά.
Άν θελήσουμε να ξεχωρίσουμε τους πρωταγωνιστές της χτεσινής εμφάνισης, θα πρέπει να σταθούμε σε δύο παίκτες. Τον (καλό) Μίκα και τον (κακό) Φλίσκα.
Για τον πρώτο τα λόγια περιττεύουν. Βρίσκει σιγα-σιγα τον καλό του εαυτό.
Για τον δεύτερο, αρχίζει να επανέρχεται στα... φυσιολογικά επίπεδα.

Η συνέχεια λέει Κέρκυρα. Μια Κέρκυρα που δεν έρχεται πλέον αδιάφορη. Κι αυτό γιατι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση μιας θέσης στα play off. Δέν έχει χάσει τις ελπίδες της, όμως πλέον την έχουν πλησιάσει αρκετά και άλλες (συνδιεκδικήτριες) ομάδες.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -