Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Και ξαφνικά νά σου μια αχτίδα αισιοδοξίας μέσα στην ομάδα. Εκεί που άπαντες ψάχνουν να βρούν τι έφταιξε τόσο στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και στα προηγούμενα, ο μοναδικός (πιθανότατα) που θεωρεί πως δεν τρέχει κάστανο είναι ο Γιώργος Παράσχος.
Αν δηλαδή πάρω στα σοβαρά τα όσα διαβάζω σήμερα. Αν πραγματικά ο Παράσχος συμπέρανε πως η εικόνα του Σαββατιάτικου αγώνα μας αδικεί και πως η εικόνα των ποδοσφαιριστών μας ήταν ικανοποιητική, τότε παιδιά φέρτε μας την Μπαρτσελόνα...
Ο Χάρης το έγραψε πολύ απλά και κατανοητά πιο πρίν. Πρώτη σοβαρή ενέργεια ΜΕΣΑ στην περιοχή του Ολυμπιακού στο 44'; Και επι 44' τι στην ευχή κάναμε; Ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού;
Ώς σοβαρότερη ή καλύτερα σπουδαιότερη επιτυχία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα λογίζεται η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τότε, μετά το μάτς είχα αναφέρει πως το παιχνίδι το έχασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όταν σταμάτησε μετά το 25' να επιτίθεται απο την πλευρά του Κίμ Τζάγκι... Ο Δερμιτζάκης αποτελεί ήδη παρελθόν απο τον ΠΑΟΚ για κάποιες παρόμοιες επιλογές του...
Κατα τα άλλα, εμείς το χαβά μας.
Hands off απο τον προπονητή, τους παίκτες, τη διοίκηση.
Δέν πάμε πουθενά έτσι παιδιά. Θα αλλάξει κάτι στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο; Σε εκτός έδρας παιχνίδι; Ά πα πα... Τί περιμένετε δηλαδή; Να αλλάξει το 10 πίσω και ο μ@^@k@ς στην πιλάλα; να γυρίσουμε σε 4-3-3 και οτι βγεί; Στο ίδιο καζάνι βράζουμε με τον Ατρόμητο. Ο δέ Σπανός κάθε φορά που μας αντιμετωπίζει σεληνιάζεται.
Να προβλέψω απο τώρα την ενδεκάδα; Ο Μιχαλάκης στα γκολπόστ, ο Κομεσίδης και ο Τζάγκι στα άκρα, ο Βάλλας με τον Γκλέισον στο κέντρο, Φλίσκας και Στρμπά στα χάφ, Στιούαρτ αριστερά, Κατόνγκο δεξιά και ο Πόι στο ρόλο του... Πατούχα, εκτός κι άν ο μικροτραυματισμός του μας αναγκάσει να τον αφήσουμε εκτός. Σε αυτή την περίπτωση, αυτοσχεδιαστε!
Άϊντεεεεεε Αοξάαααααααρααααααααα!

{ 7 σχόλια... read them below or Comment }

  1. απο αυτα που διαβαζουμε οτι πιστευει ο Παρασχος..το συμπερασμα ειναι οτι βρισκεται στον κοσμο του ή τα λεει εσκεμμενα.
    Δηλαδη μονο οι φιλαθλοι βλεπουν μια ομαδα να σερνεται, να μην μπορει να σκοραρει, να μην μπορει να δημιουργησει.

    Με τετοια νοοτροπια και εναν προπονητη να βλεπει το ασπρο-μαυρο, δεν θα παμε μακρια φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέτε ρε παρλαπίπες τώρα με την ισοπαλία με Ατρόμητο ? Είμουν από τους οπαδούς σας και σας διάβαζα κάθε μέρα (όποτε βγάζατε αρθρο ...) αλλά τωρα έχω αναγνωρίσει εσκεμμένη δημοσιογραφία και το μόνο που κάνετε είναι εσκεμμένη κριτική και τίποτα παραπάνω. Φτάνει ΟΧΙ αλλο. (αγνός φίλαθλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποτίθεται τώρα ότι βοηθάτε το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο....? Αρα ξύλο που μας χρειάζεται εμάς του ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και σου άρεσε ρε αγνέ φίλαθλε αυτό που είδες; Ελπίζω να διέκρινες πόσο λίγοι είμαστε. Γιατί αν δεν το είδες είσαι βαθιά νυχτωμένος από μπάλα. Άιντε από δω με τον φοβητσιάρη προπονητή που μπλέξαμε. Σε λίγο θα του φέρνουμε και pampers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελέω τραυματισμών έπεσα έξω στην πρόβλεψη της 11αδας. Μέχρι εκεί όμως... Κατα τα άλλα είναι πια τόσο προβλέψιμο το "στήσιμο" της ομάδας...
    Σήμερα θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε κάποιο πλεονέκτημα απέναντι σε μια απο τις ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι με εμάς.
    Δημοσιογραφία; Όχι δα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 με 10 παιχτες και ειμασταν κοτες...
    Παρασχοοο ολοι πισω!!
    Πανοπουλε φερε ποδοσφαιριστες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φτάνει ΟΧΙ αλλο. (αγνός φίλαθλος)

    Πω,πω τι μου θύμησες τώρα!
    NICK GALLIS
    "ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ..."
    Γουστάρω αγνούς φιλάθλους που διαβάζουν το μέλλον και κατανοούν πλήρως το παρόν!
    Τέτοιους επαγγελματίες πάντως χρειαζόμαστε κυρ Χρήστο για να δούμε καμιά άσπρη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -