Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ματς κόντρα σε ποιόν;
Ά! Παίζουμε με τον Ολυμπιακό...
Μάλιστα, μάλιστα...
Βλέπω τα όσα έγραψε ο Χάρης πιο κάτω, τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω και απλά συμφωνώ.
Παίζουμε κόντρα στον Ολυμπιακό που λέτε...
Κανονικά, για ένα τέτοιο παιχνίδι έως πρίν απο μερικά χρόνια θα γινόταν χαμός. Θα συζητούσαμε σερί δύο βδομάδες (και άλλη μια μετέπειτα ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα), θα προσπαθούσαν κάποιοι να βρούν μια θέση στη ζούλα, κάποιοι άλλοι θα έβαζαν λυτούς και δεμένους για μια πρόσκληση...
Αντιθέτως, στο σύγχρονο ποδόσφαιρό μας τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.
Αναλωνόμαστε στο αν ο Ολυμπιακός θα έχει φιλάθλους, άν ήταν σωστό που πιο πρίν ο ΠΑΟΚ είχε τους δικούς του, αν ο Πανόπουλος έχει δίκιο ή άδικο, άν τελικά σκοπός της super league είναι αυτός. Να βλέπουν οσο το δυνατόν λιγότεροι μπάλα στο γήπεδο...
Στην τελική, περνούν σε δεύτερη μοίρα τα αγωνιστικά. Οι ποδοσφαιριστές, οι ενέργειες, το θέαμα. Η μπάλα ρε αδέρφια... Εύχομαι πραγματικά, όσοι βρεθούν σήμερα στα Πηγάδια να φύγουν ευχαριστημένοι απο αυτό που θα δουν. Άσχετα απο το αποτέλεσμα. Να απολαύσουν μπαλίτσα γιατι μας λείπει.
Προ ημερών, στους αγώνες της εθνικής μας ομάδας, απολαύσαμε τον Φετφατζίδη. Τον νεαρό που μας έκανε να ευχαριστηθούμε τα δύο παιχνίδια λίγο παραπάνω χάρη στις ενέργειές του. Στο θέαμα που πρόσφερε.
Εύχομαι κάποιοι να το πιάσουν το νόημα. Γιατι τέτοιες ενεργειες και τέτοιοι παίκτες κάνουν τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο, ενω παράλληλα αναβαθμίζουν το προϊόν!
Ξάνθη - Ολυμπιακος; Καλή διασκέδαση!

{ 1 σχόλια... read them below or add one }

  1. Απο το αποτέλεσμα και την εικονα της ομάδας μας,
    καταλάβατε πλέον γιατι ο κόσμος αηδίασε, "ξενέρωσε" και δεν ασχολείται.
    Παραμυθάκι και φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -