Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Σε λίγες ημέρες ξεκινά το συναρπαστικό (γκούχ, γχούχ...) πρωτάθλημα της ελληνικής Superleague (τρομάρα μας). Ένα πρωτάθλημα ακριβώς όπως μας αξίζει. Έχετε καμιά αμφιβολία;

Έπειτα απο μαραθώνιες συσκέψεις επι συσκέψεων, οι "φωστήρες" της ελληνικής Superleague (τρομάρα μας) κατόρθωσαν (γιατι περι κατορθώματος πρόκειται) να βρουν πρόεδρο για τον συνεταιρισμό τους. Δέν είναι άλλος απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ή μήπως όχι; Άν θυμάμαι καλά, η λίγκα είχε πρόεδρο τον Γιώργο Σπανό (κατα τον Άρη Πιαλόγλου)... Anyway!

Το πρωτάθλημα που αξίζουμε, ξεκινά(;) με τους καλύτερους οιωνούς:

-Μία εκ των ομάδων της λίγκας δεν έχει γήπεδο (Κέρκυρα) παρ' όλο που δεν λείπει πολύ από τη μεγάλη κατηγορία, ήταν φαβορί για την άνοδο και συνεπώς θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένη από καιρό.
-Γήπεδο δεν έχουν άλλες δύο ΠΑΕ του συνεταιρισμού, καθώς το τερέν του ΟΑΚΑ θυμίζει περισσότερο βομβαρδισμένο τοπίο (σε άλλους θυμίζει το χωριό των Χόμπιτ) παρά αγωνιστικό χώρο. Υπενθυμίζεται πως το χωράφι του ΟΑΚΑ είχε "επισκευαστεί" πρόσφατα, έπειτα απο καθίζηση που είχε υποστεί. Για την ιστορία κανείς δεν έχει παραιτηθεί (είτε λόγω της καθίζησης, είτε λόγω της τωρινής του όψης).
-Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (την οποία ο Παναθηναϊκός είχε αποχαιρετήσει επίσημα στις 30 Απριλίου του 2008...) καθώς θα έπρεπε να αγωνίζεται στο ανύπαρκτο γήπεδο του Βοτανικού.
-Μία ακόμα ομάδα της λίγκας δέν έχει γήπεδο, καθώς οι "φίλαθλοι" της "όργωσαν" τον καλύτερο χλοοτάπητα στην κατηγορία, έκοψαν τα δοκάρια και έκαψαν τους πάγκους για να μην αγωνιστεί στην έδρα τους "ανταγωνίστρια" εταιρία του συνεταιρισμού στον θεσμό του europa league.
-Στην Ξάνθη ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ξεράθηκε και αντικαθίσταται γιατι... ποιός ξέρει;

Θέλετε κι άλλα;

-Περισσότερες απο τις μισές ομάδες του συνεταιρισμού δεν θα έπρεπε να πάρουν άδεια συμμετοχής καθώς έχουν εκκρεμότητες με τα μετοχικά τους κεφάλαια, τα γήπεδά τους, τις υποχρεώσεις τους στην εφορία, το ΙΚΑ αλλα και προς ποδοσφαιριστές...
-Να μην ξεχάσουμε, τέλος να υπενθυμίσουμε πως κάποια απο τα "στελέχη" ομάδων που αγωνίζονται στη λίγκα έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τη δικαιοσύνη και άρα δέν θα έπρεπε να βρίσκονται καν στον χώρο...

Άντε και καλό πρωτάθλημα βρε!

{ 1 σχόλια... read them below or add one }

  1. Εκτος απο τους ποδοσφαιριστες και τους αγνους φιλαθλους, δεν ενδιαφερεται κανενας για το ελληνικο ποδοσφαιρο.

    Πολιτικοι, παραγοντες, προεδροι ειναι ολοι λαμογια, για την "κουτάλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -