Posted by : Σωκράτης Κατσαούνης Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Έπειτα απο το φιάσκο των προηγούμενων ημερών, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποφάσισε να πραγματοποιήσει θεαματική ρελάνς στο μεταγραφικό μέτωπο.
Με σβέλτες και ουσιαστικές κινήσεις κατάφερε να "κλείσει" τους δύο Αφρικανούς ποδοσφαιριστές (για τους οποίους η ποδοσφαιρική πιάτσα μεταδίδει πολύ θετικά μηνύματα) και να έχει στα σκαριά μια ακόμα μεταγραφή (καθώς φαίνεται και καθώς επιμένουν να λένε οι Ρουμάνοι) ενός αμυντικού χαφ.
Το τερπνόν μετα του ωφελίμου λένε στο χωριό μου. Οι δύο αυτές μεταγραφές προβλήθηκαν ίσως υπέρμετρα απο τα ΜΜΕ (στα πλαίσια της ρελάνς που λέγαμε πιο πρίν). Έτσι, το πληγωμένο πρεστίζ της εταιρίας αποκαταστάθηκε ως ένα σημείο.
Βέβαια, στο χωριό μου λένε επίσης πως όταν ακούς πολλά κεράσια κράταγε μικρό καλάθι... Ας ελπίσουμε πως τα όσα έχουν ακουστεί και συνοδεύουν τον θεαματικότατο Κατόνγκο δέν θα επαληθευτούν. Το γεγονός πως έχει χαρακτηριστεί επίσημα χασογκόλης στις προηγούμενες ομάδες του. Μήν πάει ο νούς σας στο κακό...
Ο άνθρωπος γουστάρει να βάζει δύσκολα και όμορφα γκόλ! Άν καταφέρει η τεχνική ηγεσία και περάσει στο πίσω μέρος του μυαλού του πως χρειαζόμαστε ακόμα και το πιο εύκολο τέρμα που θα μπορούσε να πετύχει τότε είμαι βέβαιος πως μόνο θετικά σχόλια θα αποσπάσει στο τέλος της σεζόν. Και γιατι όχι, να γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας, όπως τον έκαναν οι οπαδοί την Μπρόντμπι!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Η Μικρή Κερκίδα - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -